Det här är Test coworking på United Spaces

Coworking på United Spaces handlar om mer än bara fräscha lokaler (vilket vi såklart har!). Här sammanför vi inspirerande människor som vill växa tillsammans. Hos oss får du inte bara tillgång till nya kunskaper genom våra föreläsningar, utan också möjligheten att knyta kontakter med potentiella samarbetspartners vid kaffemaskinen eller kanske finna en ny bästa vän (ja, det är verkligen superokej att ha flera!) under nästa After Work.

Vi ser också till att du får möjlighet att fokusera på det du gör bäst. Vad är du bäst på? Vi misstänker att det är ditt arbete eftersom det är fallet hos de flesta av våra medlemmar. Det är därför vi har ett dedikerat team på våra Spaces som tar hand om service, städning och alla tänkbara detaljer som underlättar din arbetsdag.

Vad mer då? Just det, vi skräddarsyr ett ekonomiskt effektivt medlemskap efter dina behov och den upparbetade kultur som finns på ditt företag (vi anpassar oss efter er – inte tvärtom). Välj mellan lounge, eget skrivbord eller ett helt kontor. Eller upplev fördelarna med våra Spaces genom att boka ett dagspass eller en prova-på-dag. Oavsett vad du väljer kommer vi göra allt i vår makt för att du och dina medarbetare ska få en upplevelse i världsklass.

Så, vad väntar du på? Come grow with us!

info@unitedspaces.se
010-200 77 37

Vad betyder coworking?

Självklart vet du redan vad det betyder, annars hade du nog inte varit på vår hemsida just nu.

Men för oss innebär coworking att prioritera alla de andra delar av människan som är viktiga för att lyckas. Att bara använda produktivitet som mått för en bra arbetsplats tycker vi känns väldigt artonhundratal. Om det vore sant skulle det dessutom räcka med att ställa fram ett rangligt litet skrivbord i en fönsterlös skrubb, fyra våningar under jord. Modern forskning visar dock att människans förmåga att prestera kopplas ihop till ett mer holistiskt välmående. Den starkaste av alla de parametrarna är hur hon interagerar med andra. Ingenting ger lika mycket energi, känsla av tillhörande och inspiration som att få diskutera, klura, utmanas och samarbeta med andra. Vi har helt enkelt designat en ny sorts arbetsplats, runt det (uråldriga) faktumet att människan är en social varelse. Även när hon ska utföra (ett jätteviktigt, absolut) arbete.

Sist men absolut inte minst: På United Spaces innebär coworking också att du slipper betala för ytor som inte används – eller rättare sagt: ytor som du inte använder. Korridorer, städskrubbar, köksförråd och liknande. Hos oss betalar du för ditt kontor. Varken mer eller mindre.

Det bästa med United Spaces för mig är det personliga bemötandet! Det känns som att komma hem när man kommer till kontoret.

Tomas Antonelius / Nike

Coworking på United Spaces

Gör det mesta och bästa av kontorslivet

På United Spaces finns rum för så mycket mer än bara jobb. Modernt, flexibelt och effektivt? Självklart fungerar allting som det ska och allt du behöver finns på plats. Men som pionjärer inom coworking vet vi att innovation sker på oväntade ställen. Därför gör vi plats för det också: framtidsspaningen, träningspasset och mötet vid godisskålen. Här kommer du och dina medarbetare att trivas och uträtta kreativa stordåd. Chansen är dessutom stor att ni träffar nästa kollega, samarbetspartner eller kund hos oss – planerat eller oväntat. Så, vad väntar du på? Come grow with us!

Perfektion sitter i detaljerna

Alla företag är unika och vi ser därför till att varje detalj i vår service möter dina behov och önskemål. Vi vet att många av våra medlemmar befinner sig i en tillväxt- eller mognadsfas, då det är särskilt viktigt att få ro och kunna arbeta smidigt och effektivt. Vårt mål är därför att skapa så bra förutsättningar för er som möjligt – så att ni kan utföra stordåd utan distraktioner. Enligt oss är det vad perfekt service handlar om.

Community som får er att växa

Vad skiljer United Spaces från ett vanligt kontor? Människorna som är hos oss. Enligt forskning är det via samarbete och starka relationer man mest effektivt når framgång. Har ni en exceptionellt välfungerande företagskultur? Bra! Ta med den hit och bli en del av vårt community. Varje dag ser vi hur företag och medarbetare växer tillsammans innanför våra väggar.

Ett medlemskap – 6 städer

On the road again? Med oss och alla våra Spaces får du tillgång till kostnadseffektiv coworking i Stockholm, Uppsala, Arlanda, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vad kan stoppa dig nu? Ingenting! Låt kreativiteten flöda.

Vad är rätt för just dig?

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Coworking är vår expertis och vi vet att alla företag har olika behov och arbetar därefter. Arbetsplats för en dag, en månad eller mer långsiktigt? Specifika önskemål om faciliteter eller bekvämligheter? Vi skräddarsyr den perfekta lösningen så att er företagskultur kan fortsätta att blomstra.

 • Lounge
  Vill du jobba i en avslappnad arbetsmiljö med härlig atmosfär? Då är Lounge det perfekta alternativet för dig och dina medarbetare. Boka dag för dag eller längre perioder. Det tycker åtminstone vi är en supersmidig lösning.

 • Eget skrivbord
  Ibland räcker det med ett eget skrivbord för att kunna växa och ta nästa steg. Hos oss kan du få precis det: en dedikerad arbetsplats som är din egen. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.

 • Eget kontor
  Behöver du ett eget kontor där du och dina medarbetare kan trivas och fortsätta forma er företagskultur? Inga problem. Här har du möjlighet att skapa en egen fantastisk värld – utan att gå miste om vårt gemensamma community som pågår utanför.

 • Rum för bragdinsatser
  Gigantiska (och mindre gigantiska) mötesrum, inspelningsstudios och eventlokaler. Vi har alla sorters rum och ser till att allt du behöver finns på plats och flyter på utan krångel. Hos oss får du och dina medarbetare utrymme att vara kreativa, produktiva och effektiva. Alla är välkomna att boka hos oss, men ett tips från coworking-coachen: Som medlem får du 30 % rabatt.

Castellum + United Spaces

United Spaces är ett dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum. Vid första anblick kanske det inte verkar påverka våra medlemmar, men det blir faktiskt lite skillnad. Hur då? Tillsammans med dem kan vi vara ännu mer långsiktiga och vårt erbjudande mer flexibelt. Mer exakt bidrar det med stabilitet och förhandlingskraft, vilket gör att vi kan ha ännu bättre priser. Vi får ett större urval av lokaler runt om i Sverige, vilket gör att United Spaces blir bredare och mer tillgängligt för den som reser mycket. Och eftersom Castellum äger de absolut bästa lokalerna får vi också tillgång till dem.

Sammanfattningsvis: Nu kan vi hjälpa våra medlemmar att vara kreativa, effektiva och växa på ett ännu bättre sätt. Så, oavsett vart din verksamhet är på väg, hjälper vi dig att nå dit. Tillsammans!