Skapa balans i vardagen genom rätt struktur

Du har en tydlig plan för dagen. Viktiga saker som måste bli klara. Du öppnar datorn och möts av en vägg med brådskande rop på hjälp. Du inser direkt att tiden inte kommer att räcka. Stressad över den växande högen av uppgifter bestämmer du dig för att jobba kväll.

Events

PUBL. 2023/07/31

Copy

Känner du igen dig i det här scenariot? Det kan vara svårt att hitta balans med allt som förväntas av oss. Men det finns enkla sätt att börja resan mot en tillvaro där du har kontrollen över din tid och ditt mentala välbefinnande.

Häng med på en inspirerande föreläsning där Daniel Karlsson, erfaren coach och strukturkonsult, kommer att ge dig handfasta tips kring hur du kan organisera och förhålla dig till ditt arbete för ökad produktivitet, minskad stress och en känsla av allmänt lugn i vardagen.

Välkommen!

Om Daniel Karlsson

Daniel arbetar till vardags som coach och senior projekt- & processledare med expertis inom struktur och time management. Han drivs av att hjälpa människor och organisationer att skapa långsiktigt hållbara och effektiva prestationer genom framför allt transparens, lagarbete och förtroende.

Som medlem kan du anmäla dig i appen!

Location: Online

Datum: 2023/09/12

Tid: 12:30 – 13:00

För: Endast medlemmar

Vill du veta mer om våra event? Då är det Eva du ska prata med!

Community Manager

+46 (0)703 667 155

EMAIL

Liknande artiklar