Medlemsintervju med Fredrik Wedén från Fastit

På vår anläggning i Solna strand sitter närmare 43 företag och 190 medlemmar. Vi fick en pratstund med en av dem – Fredrik Wedén från Fastit.

Our members

PUBL. 2023/02/23

Copy

Hej Fredrik! Vad jobbar ni med och hur länge har ni suttit hos oss på US Solna Strand?

– Hej! På Fastit jobbar vi med infästningslösningar till bil och telekomindustrin. Vi jobbar med kostnadseffektivitet av produktionsprocessen, och både levererar och hanterar den globala marknaden. Vi har suttit på United Spaces Solna Strand i en månad nu och trivs jättebra! Vi har även ett gäng som sitter på United Spaces Lindholmen i Göteborg.

Hur kom det sig att ni valde coworking?

– Vi valde coworking då det är en del av min strategi. Vi har till exempel börjat stänga ner lager och börjat utlokalisera allt, detsamma gäller personalen, där vi har gått från kontor till coworking. En annan aspekt är att vårt företag kommer att växa, vi vill enkelt kunna skala upp och ner och behöver därför vara flexibla vilket vi får möjligheten till här. Sen vill vi inte fastna i långa avtal, något vi lärt oss av pandemin.

Har det gynnat er på något vis att sitta på United Spaces?

– Närheten till kunder är ett stort plus för oss. Nästan alla våra kunder inom bilindustrin sitter på Lindholmen vilket gör det oerhört smidigt för oss att kunna sitta där och jobba men även möjligheten att kunna boka mötesrum för kundmöten.

Vad anser du är det bästa med att sitta på US Solna Strand?

– De ljusa och fräscha lokalerna är ju härliga, vilket har en väldigt positiv inverkan på personalen. Jag gillar även cykelgaraget som vi har tillgång till. Sen har ni positiv och trevlig personal som jobbar, vi trivs väldigt bra här!

Vill du veta mer om Solna Strand? Då är det Eva du ska prata med!

Community Manager

+46 (0)703 667 155

EMAIL

Liknande artiklar