Träningslösningar som höjer hotellupplevelsen

Möt vår medlem Jone, VD på Gympak som erbjuder hotell en smidig möjlighet att hyra träningskläder.

Nyheter

PUBL. 2024/10/03

Copy

Vi tycker att det är riktigt kul att sitta ner och höra vad våra medlemsföretag sysslar med om dagarna. Genom våra intervjuer får vi en inblick i deras vardag!

Möt en av våra medlemmar, Jone Sølvik, VD på Gympak – som erbjuder hotell en supersmidig och lönsam möjlighet att hyra ut träningskläder till sina gäster. 

”Vi är ett sportigt företag med högt i tak. Vi har otroligt mycket att göra, så det är viktigt att vi håller det enkelt och smidigt. United Spaces är en viktig pusselbit i det hela.”

– Jone Sølvik

Gympak har sitt ursprung i grundarnas egna hotellupplevelser – de där erfarenheterna som kommer av att ofta vara på resande fot och ha olika hotell som sitt andra hem. Som saknaden av möjligheten att kunna träna ”på bortaplan”. Siktet är högt och nu vill de komma in på så många hotell som möjligt – i världen.

Sitt kontor har dom på United Spaces Helsingborg – vi tog en kaffe med VD:n Jone Sølvik för att höra om deras framtidsplaner.


Berätta kort om ditt företag, din roll och varför man ska spana in er lite extra 🙂
Gympak hjälper företag och hotell i Europa (och i framtiden hela världen) att höja servicen och gästupplevelsen genom våra unika och innovativa produkter och tjänster. Jag är VD, och man bör spana in oss eftersom vi förändrar hotellbranschen och för att vi växer snabbt och gör stor skillnad!

Vilken målgrupp satsar Gympak på?
I år är hotell vår största målgrupp. Det finns ju över 700 000 hotell i världen.

Vad är ni mest stolta över som företag?
Vart vi än kommer blir vårt koncept väl mottaget, och vi gör verkligen en stor skillnad.

Hur skulle du beskriva er kultur? Har den förändrats sedan ni flyttade till United Spaces?
Vi är ett sportigt företag med högt i tak. Vi har otroligt mycket att göra, så det är viktigt att vi håller det enkelt och smidigt. United Spaces är en viktig pusselbit i det hela.

Ni känns ju som ett företag som jobbar mycket med hälsa? Hur ser er work-life balance ut? 
Väldigt väl, skulle jag säga. Vi har kortare arbetsdagar under veckan, och om det passar, kan man istället göra småjobb på helger eller kvällar. Vi anpassar arbetstiden efter vad kollegorna önskar.

Hur balanserar du behovet av fokuserat arbete med möjligheten till det sociala och snacket vid kaffemaskinen?
Jag stänger dörren när jag behöver fokusera, och oftast äter jag lunch vid skrivbordet. Men annars älskar jag att spela pingis och snacka med de andra medlemmarna.

Vad är dina bästa råd till andra start-ups?
Mitt bästa råd till andra är att redan från dag 1 satsa på sälj, marknad och PR.

Hur kom det sig att ni valde coworking och just United Spaces?
Vi valde United Spaces tack vare Manuela, som jobbar som Sales Manager. Hon var, och är fortfarande, extremt serviceminded och trevlig. Därför valde vi er. Sen är ju lokalerna också riktigt fina och inspirerande. 😉


Alla bilder är tagna fån Gympaks hemsida.





Vill du veta mer om Helsingborg? Då är det Manuela du ska prata med!

Sales Manager

+46 (0) 708 79 79 97

EMAIL