Kontorets roll i framtidens arbetsliv

Varmt välkommen till ett inspirationsseminarium om kontorets roll i framtidens arbetsliv med neurodesign som en av nycklarna till framgång.

Event

PUBL. 2024/10/22

Copy

– neurodesign som framgångsnyckel

Hur skapar man en arbetsplats att längta till där medarbetarna både mår bra och presterar som bäst? De senaste åren har arbetsplatsfrågor blivit en strategisk fråga som hamnat högt upp på ledningsgruppens agenda. Så, hur går man egentligen till väga och har du koll på vad som krävs för att dina medarbetare ska trivas och må bra på kontoret?


För femte året i rad har vi undersökt förväntningarna på arbetslivet och kontoret som arbetsplats. Över 4 000 kontorsarbetare har fått svara på frågor om hur och var de vill jobba i framtiden och utifrån svaren har vi utarbetat 7 nycklar för en framgångsrik arbetsplats.

Under detta inspirationsseminarium besvarar vi frågor kring hur ni som organisation når framgång genom att skapa en flexibel och hållbar arbetsplats att längta till. Vi presenterar även resultatet från Castellums årliga trendrapport – Framtidens arbetsliv. 

Vill du veta mer om US Torsgatan? Då är det Katarina du ska prata med!

Sales Manager

+46 (0) 701 44 51 10

EMAIL