Träffa vår medlem Per

Vi tog ett snack med vår medlem Per som suttit hos oss i 14 år!

Våra medlemmar

PUBL. 2024/09/11

Copy

I år firar vi på United Spaces 25 fantastiska år! Genom åren har tusentals medlemmar kommit och gått och det är utan tvekan våra medlemmar som gör United Spaces. Det finns några medlemmar som har varit med från början och under hösten kommer vi att lyfta dem lite extra. Häng med på en resa down memory lane.

Först ut är retorikexperten Per Furumo, som varit medlem på United Spaces Waterfront sedan 2010.

Hej Per, kul att du själv firar 14-års jubileum hos oss på United Spaces. 14 år, det är lång tid, vilka förändringar har du märkt av mest sedan du blev medlem?

– United Spaces har ju vuxit oerhört mycket. På Waterfront fanns från början bara våning 1, nu har vi tre plan. Dessutom har US vuxit jättemycket som organisation med flera kontor i Sthlm samt kontor i andra städer. Detta gynnar mig eftersom jag utöver Sthlm med jämna mellanrum gör uppdrag i andra delar av landet, särskilt i Gbg. Känner mig riktigt hemmastadd även på kontoret på Östra Hamngatan.


Så kul ju att du även känner dig så hemma hos oss i Göteborg. Vad har varit de främsta anledningarna till att du har valt att stanna kvar hos oss så länge?

En anledning är att läget vad gäller United Spaces Waterfront är Sveriges mest centrala. Alla kommunikationer möts ju här. Tåg, Arlandabanan, pendel, T-bana. Men framförallt har jag stannat för att personalen är så trevlig. Sånt betyder mycket för mig. Jag befinner mig sällan hela dagar på US, vanligen ett par timmar åt gången några gånger i veckan, då jag i mina uppdrag oftast är hos kunden. Som ensamföretagare är det därför viktigt att ha en plats som är ”hemma”, där man känner tillhörighet. Att då vara igenkänd, känna sig sedd av personalen, bara få en morsning –”Hej Per, hur är läget”, är sådant man inte ska underskatta.

Här vill jag framhålla Göran Garbergs och Lars Rydéns betydelse för den fina andan på US. För dessa föregångare inom coworking har det alltid funnits fler ideal än att tjäna pengar. Deras humanistiska inställning till arbete och liv präglar fortfarande stämningen inom organisationen som jag ser det. Det är ju så enkelt: trivs människor så blir allting till det bättre!

Vill också berätta att jag med jämna mellanrum har kundmöten på US. Särskilt de som sitter utanför city kommer gärna hit. Genomgående brukar man uppskatta både miljö och bemötande.

Så är det verkligen – trivs människor så blir det mesta bättre. Har du några exempel på hur nätverket av andra medlemmar har påverkat dig och ditt företag på ett betydande sätt?

Jag har knutit flera affärskontakter på US vilket både lett till att jag fått kunder och samarbeten. Ett bra nätverkande innebär ju också att man rekommenderar varandra i olika sammanhang. Och detta att medlemmarna representerar alla möjliga branscher är i sig stimulerande.


När du ser tillbaka på dina 14 år här, vilka värdefulla lärdomar har du dragit om vad som är viktigt på en arbetsplats?

Min tid på US har bara befäst insikten att en bra arbetsmiljö med en öppen, positiv atmosfär är värd hur mycket som helst.

Tack Per! Vi ser framemot dina nästa 14 år här på United Spaces!

Vill du veta mer om US Malmö? Då är det Kajsa du ska prata med!

Community Manager

+46 (0) 705 770 851

EMAIL